Siljanovska to Dimitrov: I have legitimacy from the citizens, you only have it from Zaev (VIDEO)

0
150

I have the legitimacy from the citizens, who in fact in a huge number voted for me in
the elections. You have legitimacy only from Mr. Zaev and the three prosecutors on
the T-shirt you wore. The three prosecutors are synonymous with crime – Professor
Gordana Siljanovska Davkova pointed out to her interlocutor Nikola Dimitrov, in the
TV show "Samo Vistina" on Kanal 5.
Siljanovska Davkova is the holder of the VMRO-DPMNE MP list in ED1.

Јас имам легитимитет од граѓаните, а вие имате легитимитет само од господинот Заев и од трите грации на маичката што ја носевте.

Јас имам легитимитет од граѓаните, кои впрочем во огромен број гласаа за мене на изборите. Вие имате легитимитет само од господинот Заев и од трите грации на маичката што ја носевте. Трите грации и СЈО се синоним за криминал.

Публикувахте от Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова в Четвъртък, 25 юни 2020 г.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here